Понад сотню населених пунктів Рівненщини знеструмила негода

Аварійні відключення спостерігаються на території всієї області

Станом на 13:00 внаслідок негоди відключено 52 повітряні лінії 10кВ, 622 трансформаторні підстанції, повідомляє «Рівнеобленерго». 

Без електропостачання залишились 135 населених пунктів.

 

Аварійні відключення спостерігаються на території всієї області, але особливих пошкоджень зазнали Рівненський, Здолбунівський, Березнівський, Дубенський та Млинівський райони.

Для відновлення електропостачання залучені всі механізми, працівники Товариства працюють в посиленому режимі для якнайшвидшого відновлення електропостачання.

Наразі всі сили спрямовані на виконання робіт з метою унеможливлення ураження електричним струмом.

Окрім того, цілодобово працівники кол-центру приймають повідомлення від споживачів області щодо відсутності електропостачання.

Подати інформацію про пошкодження електрообладнання та відсутності електропостачання можна, зателефонувавши за номером 69-42-98, надіславши лист на електронну скриньку Contact@roe.vsei.ua, повідомити через засоби Skype зв’язку – Contactroe, або залишити голосове повідомлення в меню самообслуговування.

ПрАТ «Рівнеобленерго» звертається до мешканців Рівненської області:

  • Не наближайтесь до обірваних проводів ліній електропередач.
  • Категорично забороняється підніматися на опори електропередач, на електроустаткування трансформаторних підстанцій та намагатися самотужки лагодити пошкоджене обладнання.
  • Не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи з його відновлення повинні виконувати лише працівники Товариства.
  • Смертельно небезпечно перебувати біля повітряних і кабельних ліній електропередач під час негоди.
  • У випадку виявлення пошкодження електрообладнання терміново повідомте відповідний район електричних мереж або зателефонуйте до Кол-центру Товариства.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень