Понад 50 гектарів землі, мільйон доходу та старенький «Москвич»: чим живуть керівники рівненської обласної ради

Голова обласної ради Микола Драганчук у свої декларації вказав 5 ділянок загальною площею більше ніж 56,5 гектарів частина яких зареєстрована на дружину Миколи Драганчука. Зауважимо, що переважна більшість землі знаходиться у Володимирецькому районі. Окрім цього - 1 квартира, 2 гаража та 1 житловий будинок.

Автопарк голови Рівненської облради налічує 3 автівки, - це «Москвич» 1983 року, Тойота Королла та Ауді 80.

Заробітня плата, яку вписав у декларацію очільник облради становить 113 тисяч гривень. Дружина та невістка Миколи Драганчука в сумі вписали 98 тисяч гривень.

Заступник Миколи Драганчука, свободівець Олексій Бучинський до своєї декларації вніс 2 квартири та один легковий автомобіль. Заробив на основному місці роботи Олексій Бучинський 82 тисячі гривень.

Варто зауважити, що джерела доходу були різними, - це Управління справами Верховної Ради, Рівненська РДА та  управління Держпраці.

До слова, дружина Олексія Бучинського задекларувала 4 тисячі гривень.

Інший заступник голови обласної ради Олександр Корнійчук у декларацію вписав 1 земельну ділянку загальною площею 30 м2, 1 квартиру, 1 гараж та For Escort 1996 року випуску.

Щодо заробітної плати, то заступник голови обласної ради на основному місці праці отримав 126,5 тисяч гривень та зп отримана за сумісництвом майже 6 тисяч гривень.

Натомість, дружина Олесандра Корнійчука в декларацію вписала 977 700 грн. Отримані ці гроші від підприємницької діяльності та допомоги при народженні дитини. Окрім цього вона має 50% від загального капіталу фірми «ЛЕДОС».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень