Понад 4,5 тисячі учасників АТО з Рівненщини прагнуть отримати землю

Найбільше охочих у Рівному та Рівненському районі

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів Держгеокадастру та органів місцевого самоврядування Рівненської області звернулись 4672 учасників АТО. Найбільшу кількість заяв отримали у Рівному (1413), Рівненському (862), Здолбунівському (364) та Костопільському (355) районах. Звернення військовослужбовців землевпорядна служба розглядає у першочерговому порядку.

Наразі учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 2361 дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на Рівненщині. Загальна площа відведених земель становить 329,8 га.

Військові використають 1542 земельні ділянки, а це 148 га, під будівництво. Садівництвом планують займатися на 659 наділах площею 68,8 га. Ще 160 земельних ділянок (112,3 га) призначені для ведення селянського господарства.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень