Понад 500 медиків з усього світу готові прибути на допомогу до України – МОЗ

Серед них – лікарі, медсестри та парамедики

Через реєстраційну форму на сайті Міністерства охорони здоров'я України вже зареєструвалося більш як 500 іноземних медпрацівників, які у воєнний час готові допомагати українцям.

Йдеться про лікарів, медсестер і парамедиків із країн ЄС, Великої Британії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн.

 

Усі вони виявили бажання приїхати до України та разом з українськими лікарями допомагати постраждалим, – повідомляють у МОЗ.

Реєстрація і надалі залишається відкритою для всіх медиків із дружніх країн. Детальніше (як зареєструватись і номери телефонів національних координаторів) - за цим посиланням.

Міністерство охорони здоров’я України вдячне кожному за пропозиції надати допомогу нашій країні. Ваша допомога в умовах збройної агресії російської федерації для нас надважлива», — наголошують у відомстві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень