Помста буде страшною: три знаки Зодіаку, які нещадно відплачують за образи

З ними краще не зв'язуватися

Скорпіони

Представники цього знака Зодіаку ніколи не прощають образи. Іноді вони й самі можуть когось образити, але як правило, навіть не звертають на це уваги. Однак, якщо ж образи «полетять» у  їх бік, то біди не минути. Скорпіони мстять так, що ви запам'ятаєте на все життя.

Леви

Ці люди пробачають усе, окрім обману та приниження їх гідності. Леви щирі і їм буває складно змиритися з тим, що хтось не поділяє ці цінності. Якщо ви коли-небудь обдурите Лева, то можете забути, що така людина була у вашому житті. Ці люди дуже мстиві та роблять це дуже тонко та несподівано.

Близнята

Вони мають неймовірно складний характер. Сьогодні вони вам посміхаються, а завтра без докорів сумління підкладуть «свиню». Близнята не терплять критики у свій  бік, а жарти сприймають як прояв неповаги. За таке ставлення до них на вас чекає розплата.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень