Помилка коштувала життя: Буданов повідомив, на чому «погорів» російський пілот, якого вбили в Іспанії

Він порушив правила власної безпеки

Керівник ГУР Кирило Буданов заявив, що російський пілот Максим Кузьмінов, який перегнав до України вертоліт Мі-8, знехтував питанням власної безпеки.

Нагадаємо, у кінці серпня 2023 року російський гелікоптер Мі-8 з екіпажем приземлився на один з аеродромів України. Там пілот здався в полон українським військовим. Російський пілот отримав грошову винагороду від України та переїхав до Іспанії. Кілька місяців тому Максима Кузьмінова вбили в Іспанії.

Про цей випадок Кирило Буданов сказав таке:

- Це, на жаль, класична психологічна помилка людей. Коли люди розслабляються, у них з'являються гроші й вони нібито дивляться за своєю безпекою. Але разом з тим бажання слави затьмарює очі всім.

 

І вони починають говорити: “Ти знаєш, хто я?”, “От ти ж нікому, тільки от тобі кажу”. Так само потім починають викликати дівчат з рф, знайомих їм з минулого, розказувати, скільки у них тепер багато грошей, як чудово вони живуть в Іспанії і так далі.

 

Така поведінка людей у світі, в різні часи та в різних ситуаціях — це типова помилка. І, на жаль, вона нас так само спіткала.

 

Це теж треба визнавати.

 

Я ніколи не боявся визнати помилки й тут те саме можу сказати. Треба було все ж таки за ним доглядати, а не повірити тому, що «я дорослий, я знаю, як бути», — сказав Буданов.

Джерело: hromadske

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень