Помер художник Микола Годун

Пішов з життя художник Микола Годун.

Про його смерть повідомив фотохудожник Олександр Харват.

«Сумна новина сьогодні, пішов з життя Микола Годун, художник, хороша людина, товариш, прощання в понеділок в Бабині в українській церкві, співчуття родині та близьким», - написав він у Фейсбук.

 

Сумна новина сьогодні, пішов з життя Микола Годун, художник, хороша людина, товариш, прощання завтра в понеділок в Бабині в українській церкві, співчуття родині та близьким(

Опубліковано Alex Kharvat 21 лютого 2016 р.

Микола Годун - лауреат мистецької премії ім. Георгія Косміаді. Свою першу роботу художник створив у сім років. 

У 1978 році вступив у Національну спілку художників України. Пишається цим званням, бо на той час це було непросто: у різних містах України мав презентувати свої картини. Його помітили і почали запрошувати на Всеукраїнські художні виставки.

Полотна живописця з Рівненщини прикрашають музей Києва, є у приватних колекціях шанувальників живопису Канади, США, Австрії, Росії, Польщі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень