Поляки приїхали до рівненських рятувальників (ФОТО)

Щоб обмінятись досвідом

Напередодні з робочим візитом на Рівненщину завітала делегація представників добровільної пожежної охорони Республіки Польща.

З ними на чолі були керівник добровільної пожежної охорони Західно-Приморського воєводства генералом Мареком Ковальскі та в минулому комендант державної пожежної служби Лодзинського воєводства Республіки Польща генерал Анджей Вітковські.

Польські колеги-вогнеборці провели робочу зустріч із керівництвом Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Основною метою приїзду польських вогнеборців на Рівненщину є участь у заходах з реалізації програми «Польська допомога» у проекті підтримки процесу організації українського рятувального волонтеріату, підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівненській області.

Проект співфінансований в рамках програми польської закордонної допомоги Міністерством закордонних справ Республіки Польща.

Польські колеги активно допомагають у створенні осередків  добровільної пожежної охорони на території Рівненського району (в селах Велика Омеляна, Біла Криниця, смт. Квасилів).

Представники польської делегації оглянули матеріально-технічне забезпечення Рівненських вогнеборців, а саме: службові та побутові приміщення аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 2-гу державну пожежно-рятувальну частину та ознайомилися з роботою навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Після ознайомлення з матеріально-технічним забезпеченням Рівненських вогнеборців, польські колеги провели круглий стіл з головами сільських рад та територіальних об'єднаних громад області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень