Поляки в Туреччині побили агресивних туристів з РФ, які підтримували війну в Україні (ФОТО)

Турецькі готельєри підтримали Польщу

В одному з готелів турецької Аланьї побили туристів із Росії. Виглядає, що за діло.

Масова бійка виникла на ґрунті конфлікту через те, що коцаби зухвало підтримували війну в Україні.

ЗМІ російнців особливо обурюються тим, що

Адміністрація закладу розміщення стала на бік громадян Польщі, які встигли таким чином залишити місце бійки ще до прибуття поліції, а росіянців посадили в камеру і відпустили лише під ранок.

Як повідомляє турецьке видання DIP, російські пропагандисти у Telegram-каналі Rybar після такого випадку влаштували істерику, заявивши, що готельєри в Туреччині не просто порушують усі закони гостинності, а прямо допускають на своїх курортах злочини проти туристів, насамперед із Росії.

«Співробітники охорони та обслуговувальний персонал готелю мовчки спостерігали за тим, що відбувається, і не втручалися, незважаючи на крики та прохання пари, яка намагалася самостійно розняти бійку», – поскаржилися в Telegram-каналі.

Росіянці заявляють, що побитому російському туристу навіть не надали першої допомоги, а відвезли до найближчої дільниці, де посадили в камеру і змусили зізнатися, що він навмисне спровокував агресію проти нього.

Зранку він вже сам добирався до готелю, де йому надала допомогу дружина, а не лікар готелю.

Підсумовуючи ситуацію, турецьке видання зазначає, що росіяни мали б зрозуміти, чому до них таке ставлення в усьому світі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень