Польські вогнеборці передали ОТГ Рівненщини сучасне обладнання (ФОТО)

У межах спеціальної програми

Сьогодні з робочим візитом на Рівненщину завітав керівник добровільної пожежної охорони Західно-Поморського воєводства Республіки Польща генерал Марек Ковальські.

Візит відбувся у межах проекту «Підтримка процесу організації українського рятувального волонтаріату з метою підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівненській області», який реалізується у ході програми «Польська допомога». Її метою є залучення молоді до пожежно-рятувальної справи.

Марек Ковальські зазначив, що програма, яка стартувала майже два роки тому, вже дала відчутні результати.

Зокрема за цей час підготували 36 добровольців-вогнеборців з місцевого населення сіл Велика Омеляна та Біла Криниця Рівненського району, а також села Бугрин Гощанського району.

 

Усі вони пройшли навчання з домедичної та пожежно-рятувальної підготовки на навчально-тренувальних коплексах Рівненщини та Польщі.

Крім того, у межах програми ОТГ отримали чимало сучасного аварійно-рятувального обладнання, а у с. Бугрин для потреб добровольців-вогнеборців відреставрували приміщення  депо.

А вже до кінця листопада у Білій Криниці планують відкрити нове приміщення пожежного депо.

На завершення керівник добровільної пожежної охорони Польщі передав керівникам ОТГ Рівненщини

три сучасних мобільних намети, які можна використовувати для обігріву громадян під час осінньо-зимового періоду, а також обігрівальні пристрої та обладнання для дитячих пожежних смуг перешкод.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень