Поліція Рівненщини відпрацьовує автошляхи (ФОТО)

Найбільше запитань до шляховиків у Дубенському районі

Поліцейські кажуть результатом відпрацювань є штрафи за неналежний стан автодороги Киїі-Чоп. Адже, саме неналежний стан дорожнього покриття став супутньою причиною чотирьох ДТП, що сталися на трасі міжнародного значення на Рівненщині протягом п'ятниці.

Як повідомляють з ГУ НП в Рівненській області,  у Дубенському районі дорожні служби розпочали свою роботу лише після звернення до них поліції. Відтак, на 356 кілометрі дороги «Київ-Чоп» водій автомобіля «Ford» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Водій та пасажир не постраждали.



За кілька кілометрів знову сталося ДТП за участі автомобілів «Mercedes Sprinter» та «Volkswagen Caravelle». Попри гальмування водія, через слизьку дорогу уникнути зіткнення не вдалося. Автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Поблизу Тараканова мікроавтобус із сімома пасажирами злетів у кювет через ожеледицю. Поліцейські винесли постанову на дорожників за частиною 4 статті 140 КУпАП.



За деякий час працівники управління превентивної діяльності стали свідками ДТП, у якому автомобіль Renault занесло на повороті, в результаті чого легковик перекинувся. Правоохоронці допомогли місцевому водієві дістати фургон із кювету.

За кожним із цих фактів поліцейські зверталися на гарячу лінію автомобільних доріг, після чого тільки автошляхи почали посипати. Тож у результаті на Дубенську дорожню експлуатаційну дільницю філії ДП «Рівненський облавтодор» винесено ще одну постанову за частиною 1 статті 140 КУпАП.



Варто зауважити, що з початку року у Рівненській області зареєстровано 33 дорожньо-транспортні пригоди із постраждалими. У них загинуло троє людей, а 48 осіб були травмовані.  Найбільш аварійними за показниками залишається Рівне та автодорога «Київ-Чоп».

Поліція Рівненщини звертається до водіїв та жителів області з проханням повідомляти на спецлінію «102» про факти неналежного утримання міжнародних автомобільних доріг державного значення для ефективного реагування та вжиття заходів щодо усунення недоліків.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень