Поліція розшукує педофіла у Рівному

На його рахунку вже двоє потерпілих

У Рівному розгулює педофіл. Напередодні до поліції повідомили, що невідомий чоловік у ліфті будинку за адресою Шухевича, 8 напав на 7-річну дівчинку, коли вона поверталася додому зі школи, розповідає прес-офіцер обласної Нацполіції Ольга Олійник:

 

- 12 грудня близько 15-ї години до поліції повідомили, що коли семирічна дівчинка піднімалася ліфтом разом із незнайомцем, той виштовхнув її на 7-му поверсі на площадку. Після криків дівчинки чоловік утік. Правоохоронці розшукують кривдника.

 

Про ще один подібний випадок, який трапився теж вчора на вулиці Коновальця, рівняни повідомляють в Інтернеті. Згідно з описами тих, хто стикався з підозрілою особою, чоловіку на вигляд 55-60 років, дехто зауважує, що він російськомовний. Кажуть, що бачили його на вихідних і в кінопалаці «Україна».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень