Поліція Рівненщини просить гроші на спецодяг для громадських формувань

Йдеться про 200 тисяч гривень

З цим проханням головне Управління Нацполіції Рівненщини звернулося до обласної ради.

Начальник обласного управління превентивної діяльності ГУНП Руслан Жук зазначив, що нині в області є 47 громадських формувань, у яких близько 2 тисяч добровольців. Їх усіх потрібно забезпечити спецодягом, каже правоохоронець:

Є шість найбільш активних: «СОМ» у якому 330 осіб, «Сокіл», «Козацька оборона», «Захисник», а також Здолбунівське та Квасилівське громадські формування. Прошу підтримати і забезпечити їхніх членів формою, тому що вони заступають на чергування у хтозна чому: хто в джинсах, хто в шортах. Треба, аби був якийсь єдиний зразок, єдиний однострій.

В облраді ж зазначили, що цього року на діяльність громадських формувань уже виділили близько 200 тисяч гривень. Ще 100 тисяч передбачено у проекті змін до обласного бюджету.

Тож, чи виділять ще 200 тисяч гривень на спецодяг для громадських формувань, вирішуватимуть депутати на наступній сесії облради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень