«Буде службове розслідування», - поліція Рівненщини щодо справи про побиття журналіста

Обіцяють розібратися

Про факт перешкоджання журналістській діяльності, який відмовлялася розслідувати поліція, ми писали у публікації  «У Рівному б’ють журналістів, а поліція не хоче псувати статистику», - депутат міськради

Керівник прес-служби Головного управління поліції Рівненщини Антон Крук (на фото) прокоментував це так:

По цій справі по заяві журналістки Оксани Кравець проінформовано начальника ГУНП. Слідчому управлінню доручено додатково вивчити матеріали і все, що пов’язане із заявою по цьому факту. Наскільки мені відомо, дані вже або найближчим часом будуть внесені за фактом перешкоджання діяльності журналісту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Антон Крук сподівається, що буде проведене службове розслідування стосовно того, чому не внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань відразу. І каже, що раніше йому пояснили, що слідчі не знайшли там складу злочину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень