У ніч проти Різдва у Рівному сталася крадіжка

Поліцейські затримали раніше судимого рівнянина

Близько четвертої ранку сьогодні, 25 грудня, 33-річний рівнянин, мешканець квартири на вулиці Польовій, вийшов на балкон і почув підозрілі звуки біля підвалу будинку. Про ймовірного крадія чоловік одразу повідомив до поліції.

Коли екіпаж патрульної поліції прибув на виклик, невідомий саме нишпорив у підвалі. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила особу зловмисника. Ним виявився 29-річний житель Рівного, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежу, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Зловмисник проник до підвалу, пошкодивши вхідні двері. Там його і його застали правоохоронці. У чоловіка, який намагався втекти через бокове вікно, слідчі вилучили електроінструменти, а також знаряддя для вчинення злочину, рукавиці та ліхтарики.

Чоловіка затримали. Вирішується питання про повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні замаху на крадіжку з проникненням у приміщення.

Відповідно до санкції статті 29-річний чоловік, продовживши «звичну справу», знову може сісти за ґрати на шість років.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП області

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень