Поліцейські Рівненщини розшукують шістьох безвісти зниклих зловмисників (ФОТО)

Їх підозрюють у крадіжках та грабежах

Працівники Рівненського відділу поліції розшукують жителів Рівненської області, які переховуються від органів досудового розслідування та суду.

Клепач Андрій Петрович, 1998 р.н., уродженець та житель села Вовковичі Демидівського району, якого підозрюють у вчинені крадіжки з проникненням у житло.

Лобчук Максим Михайлович, 1990 р.н., уродженець та житель міста Рівне, підозрюваний у крадіжці.

Марко Олег Володимирович, 1981 р.н., уродженець та житель міста Рівне, який обвинувачується у вчинені крадіжки з проникненням у приміщення.

Матвеюк Володимир Юрійович, 1997 р.н., уродженець та житель Рівного, підозрюваний у крадіжці з проникненням у житло та у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Московець Дмитро Валерійович, 1986 р.н., уродженець та житель міста Рівне, обвинувачений у крадіжці з проникненням у житло.

Якобчук Олександр Володимирович, 1983 р.н., уродженець та житель села Олександрія Рівненського району, обвинувачений у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію, якою ви володієте щодо зниклих, за номерами телефонів: 067-951-67-58 або 102.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

За матерілами відділу комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: розшук
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень