Поки пасажири Рівного ігнорують карантинні вимоги, водії сплачують штрафи

За останні 10 днів патрульними було складено 6 протоколів

В період карантину перевезення людей у громадському транспорті здійснюється тільки на сидячих місцях. Це стосується як маршруток, так і тролейбусів. Проте деякі рівняни ігнорують такі карантинні вимоги.

На зауваження водіїв не всі пасажири реагують і продовжують заходити в салон автобуса, коли всі сидячі місця вже зайняті.

Правоохоронці регулярно здійснюють рейди щодо дотримання карантинних обмежень.

При виявлених порушеннях - штрафують. За останні 10 днів патрульними було складено 6 протоколів про вчинення адміністративного правопорушення.

Передбачена відповідальність – від 17 до 34-х тисяч гривень штрафу.

Управління транспорту і зв'язку Рівненського міськвиконкому вкотре наголошує на необхідності дотримання карантинних норм при перевезенні. У салоні маршруток й тролейбусів можуть перебувати особи лише на сидячих місцях.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень