Покращення фінансового становища – Скорпіонам, підвищення – Овнам: гороскоп на 24 квітня

А Стрільці усіх зачаровуватимуть

ОВНИ

Чекайте пропозицій на роботі, можливе підвищення. Ваш досвід, уміння та організаторські здібності будуть надзвичайно затребувані.

ТЕЛЬЦІ

День буде спокійнішим, ніж попередні, й у вас буде можливість трохи відпочити. І навіть якщо на цей день у вас заплановані важливі справи, будуть періоди, коли ви зможете розслабитися.

БЛИЗНЯТА

Ви зараз у чудовій формі, тому здатні переконати будь-кого у чому завгодно. Цього дня за вами спостерігатимуть із захопленням.

РАКИ

День підходить для роботи з документами та відвідинами офіційних інстанцій. Вам вдасться завершити важливі справи та домовитися про майбутню співпрацю.

ЛЕВИ

Близькі люди можуть вам серйозно допомогти, навіть якщо ви й не проситимете про це. Знайдеться той, хто може відгукнутися та запропонувати підтримку, від якої відмовлятися не варто.

ДІВИ

Вам не вдасться працювати так продуктивно, як ви плануєте, адже можуть виникнути особисті питання, які потрібно буде вирішити. Тому не будуйте надто багато професійних планів.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви долаєте важливі етапи становлення й опинитеся ще на одну сходинку ближче до своєї мети. Ви почнете усвідомлювати, чого насправді хочете та як цього досягти. 

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас з’являться цікаві думки та ідеї щодо матеріального покращення. А ще саме зараз з'являться нові можливості.

СТРІЛЬЦІ

Зараз навіть ділові контакти будуть душевними, а стосунки з колегами та керівництвом можуть перейти в особисті. Ви будете здатні зачарувати людей.

КОЗОРОГИ

Час гуртуватися, навіть якщо ви хотіли б усамітнитися. Тільки в команді ви можете впоратися з викликами, які постануть перед вами.

ВОДОЛІЇ

Будьте сміливими  у виборі мети та у вирішенні проблем. Вмикайте уяву та заручіться підтримкою надійних людей.

РИБИ

Візьміть невелику паузу, щоб зібратися з думками, проаналізувати дані, прислухатися до інтуїції та дійти певного рішення. Зосередьтеся на розв'язанні найважливішого питання, забувши про все інше.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень