Ліки пільговиків обійшлися у понад 4 мільйони

Значну частину коштів також витратили для дітей, хворих на муковісцидоз, фенілкетонурію

Торік управління охорони здоров`я Рівного витратило понад 4,5 мільйони гривень на забезпечення ліками пільговиків.

Про це розповіла начальник відомства Вікторія Покоєвчук. Вона зауважила, що майже мільйон гривень було спрямовано на лікувальні препарати для хворих на цукровий діабет:

- Хочу сказати, що в порівнянні з іншими обласними центрами значно краща ситуація по пільговому забезпеченню. У нас по хворим із трансплантованими органами, по хворих із цукровим діабетом, на жаль, ми не можемо 100% забезпечити, але 926 тисяч гривень, які цього року пішли на таблетовані цукрознижувальні препарати, суттєво зменшили соціальне напруження серед цієї категорії хворих.

Додамо, що, окрім цього, значну частину коштів було витрачено для дітей, які хворі на муковісцидоз, фенілкетонурію та інші рідкісні захворювання. Допомога надавалася як ліками, так і грошима на закупівлю медикаментів, – повідомила головний медик Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень