Поїздка у Пекло: «Велика пригода у Дермансько-Острозькому національному природному парку» (13 ФОТО)

Мальовничими місцями Рівненщини мандрували люди з шести областей України

На початку липня на території Дермансько-Острозького Національного парку відбувся фестиваль.

Зініціювала подію Спілка велосипедистів Рівного. У результаті подорожі манрівники промаркували веломаршрут протяжністю 65 кілометрів.

Про це повідомляють на сторінці Національного парку у Facebook.

1-2 липня на території National park Dermansko-Ostrozkyi відбувся фестиваль "Велика пригода у Дермансько-Острозькому національному природному парку". Захід проводився з ініціативи Спілки велосипедистів Рівного та зібрав 126 учасників з 19 населених пунктів 6 областей України. З нагоди події на території парку промарковано веломаршрут з однойменною назвою протяжністю 65 кілометрів, тож тепер кожен охочий зможе самостійно здійснити подорож найцікавішими куточками національного парку та його околицями.

Разом з велосипедистами участь у фестивалі взяли і любителі піших прогулянок:

Мандрівка в рамках фестивалю відбулась в двох форматах – велоподорож та піший похід.

Першого дня велосипедисти подолали 45, а піші туристи – близько 20 кілометрів маршруту, що проходив селами Батьківці, Ілляшівка, Новомалин Острозького та Мости і Буща Здолбунівського районів.

Навіть дощова погода не стала на заваді учасникам, які відвідали найцікавіші урочища парку з містичними назвами Пекло, Зіньків камінь, карбонатне болото "Перетоки", оглянули 300-літні липи в селі Ілляшівка та Новомалинський замок.

Другий день порадував сонячною погодою, тож всі мали змогу насолодитись чудовим краєвидом, що відкривається з села Будераж на Малополіську частину парку, відвідати Будеразьке городище та водяне колесо в селі Святе, подолавши решту веломаршруту.

Учасники фестивалю поділилися неймовірними фото з дводенної мандрівки.

Фото: Oleg Gey, Ольга Постнікова, Oksana Holovko

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень