«Подивитися дебати на стадіоні хоч і цікаво, але я проти такого формату», - нардеп від Рівненщини

Юрій Вознюк не висловлює своєї підтримки комусь із кандидатів, але проти перетворення політики в шоу

Пропозиція одного з кандидатів провести дебати на стадіоні – це елемент шоу, на чому добре знається Володимир Зеленський. І, найімовірніше, ця пропозиція була розрахована на відмову опонента. Так вважає народний депутат від Рівненщини Юрій Вознюк:

- Я взагалі проти перетворення політики в шоу. Ми повертаємося на площину, завдяки якій Зеленський і набрав ті голоси. Я не висловлюю підтримку того чи іншого кандидата, я кажу, як воно виглядає зі сторони. У жодній країні дебати не проходили на стадіоні, у жодній країні перед дебатами кандидати у президенти не здавали аналізи на алкоголь чи на наркотичну залежність. Це така підводка, яка говорить: а давай я тобі нав’яжу свої правила, які для тебе будуть абсолютно неприйнятні, і ти, врешті, відмовишся від цих дебатів.   

Однак відповідь Петра Порошенка була достойною, вважає Юрій Вознюк. І додає, що подивитися на дебати на НСК «Олімпійський» хоч і цікаво, але він особисто проти такого формату.

Щодо результатів першого туру, вони були прогнозовані, оскільки настрої суспільства відображалися у рейтингах соціологів. Однак Юрій Вознюк очікував меншого розриву між кандидатами. Перемога для України – це те, що вибори пройшли абсолютно чесно і прозоро, що визнали спостерігачі, у тому числі, міжнародні, каже нардеп.

У будь-якому разі, результат потрібно поважати. І все ж таки, Юрій Вознюк радить людям думати і голосувати розумом, а не емоцією і не на основі телевізійного серіалу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень