Подружжя загинуло на Радивилівщині (ФОТО)

Легковик вискочив на зустрічну смугу

У ДТП на Радивилівщині загинуло подружжя киян. Трагедія сталася напередодні на трасі «Київ-Чоп» в обідню пору. Там зіткнулися «Renault Kangoo» та вантажівка «МАН», внаслідок чого загинули чоловік і дружина, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

Слідчо-оперативна група встановила, що поблизу села Ситне Радивилівського району 41-річний киянин, водій автомобіля «Renault Kangoo», з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН» під керуванням 33-річного мешканця Львівської області.

Унаслідок ДТП водій та 39-річна пасажирка «Renault Kangoo» загинули на місці. Кермувальник вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки, що призвело до смерті. Сліді встановлюють усі обставини автопригоди. Автомобілі доставлені на територію місцевого відділу поліції для проведення експертиз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень