Подробиці ДТП біля «САТУРНУ» у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

За кермом «Renault» була жінка

Фото - Служби Порятунку (ДСНС)

Як відомо сьогодні в Рівному сталося достатньо дивне ДТП, в якому, напевно тепер довго шукатимуть хто кого не пропустив.

Ось яку інформацію подає про цю подію служба Порятунку (ДСНС)

06 серпня о 09:36 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Проспекту Мира та Набережної обласного центру, трапилася дорожньо-транспортна пригода  за участю двох легкових автомобілів: «LADA» та «Renault». 

Фото - Служби Порятунку (ДСНС)

За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. 

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що з-під капоту «Renault», йде дим, що свідчило про коротке замикання у двигуні, також з-під машини на проїжджу частину дороги вилилися паливо-мастильні матеріали.

Тому, щоб запобігти можливому загоранню, вогнеборці від’єднали клеми від акумулятора та змили паливо з дороги (це добре показано на відео вище - ред.).

Внаслідок ДТП постраждала жінка-водії з «Renault», її каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікувального закладу.

Магазин "Сатурн" справа

На місці пригоди працювали патрульні поліцейські, що  забезпечували охорону місця пригоди та регулювали рух автотранспорту даної ділянки дороги.

Від ДСНС працювало дві одиниці техніки та 7 рятувальників. Усі обставини ДТП встановлюються. 

ВАЗ біля бордюру справа, нібито, прямував від Залізничного вокзалу

Рівнянка Наталія Комарова у коменнтарі під першим матеріалом нашої редакції напиала

Наталія Комарова

 

Аварія сталася між 9.30---10.00.

 

Я за 5-10хв.(знаходилася біля моста з тролейбусами) дійшла до місця, звідки почула дуже потужні два удара, навіть зграйка голубів злетіла у повітря, то на місці аварії вже були і поліція, і МЧС, і швидка.

Автомобіль із піднятим капотом -- це RENO на польських номерах. Авто, як виглядає, перетинало перехрестя, рухаючись Набережною

Ці фото зроблені значно пізніше, навіть прибрали залишки від автомобіля, що ближче до світлофора, звісно і МЧС, і швидка вже від'їхали

Тут, і частково вище, -- фото від наших слухачів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень