Подавіться своїм горошком! «Bonduelle» шле подарунки на передову… окупантам (ФОТО)

Компанія відправила 10 тисяч продуктових наборів російським солдатам

Французька компанія «Bonduelle», продукція якої досить популярна в Україні, підтримала російських окупантів.

Перед Новим роком керівник «Bonduelle» на росії Катерина Єлисеєва заявила, що вони відправили 10 000 подарункових наборів на передову російським окупантам. В наборах – консервовані горошок та кукурудза, а також листівки з побажанням швидкої перемоги.

Дорогий солдат! Вітаємо тебе з Новим роком! Бажаємо тобі всіх благ і якнайшвидшої перемоги!", – листівки з таким текстом компанія «Bonduelle» додала до кожного святкового набору.

Про це повідомляє російське видання «Ярцево LIVE»:

В головному офісі «Bonduelle» зробили спробу спростувати інформацію про їхню «діяльність на росії», поширену російськими ЗМІ та соцмережами, не уточнивши при цьому, про яку саме інформацію йдеться. В заяві також вказано, що «Bonduelle» залишається працювати на росії з єдиної причини – щоб переконатися, що населення має доступ до продуктів харчування.

Іншими словами – «Bonduelle» хоче переконатися, що російські солдати мають доступ до консервованого горошку… І кукурудзи.

Нагадаємо, французька компанія «Bonduelle» – одна з небагатьох європейських фірм, котра залишилася на росії та зберегла робочі місця.

Джерело: Патріоти України

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень