Податки плачу регулярно, продавав і далі продаватиму, — самогонник в центрі Костополя докучає сусідам

А під під'їздом чатують пияки

Фото Олександра Намозова.

Про притон повідомив у себе на сторінці у фейсбук костопільчанин Олександр Намозов: 

Самогонний притон в самому центрі Костополя

Приблизно таку картину можна чи не щодня побачити під третім під'їздом будинку на вулиці Коперніка.

Тут на першому поверсі власник Валєра Пасинков тримає алкогольний притон. Торгує вже років 20. Поскільки самогонка із різними шкідливими домішками, то основний контингент Валєри - алкаші останньої категорії.

На зауваження сусідів призупинити торгівлю хоча би на період карантину, тому що страшно за ручку вхідних дверей взятись і в під'їзд зайти - відповідає: податки плачу регулярно, продавав і далі продаватиму.

Не знаю, кому платить, але вже з вісім начальників міліції змінилось, і стільки ж дільничих, а притон в 100 метрах від райвідділлку поліції як працював, так і працює далі.

Згодом Олександр Додав: 

Костопіль. Самогонний притон. Продовження

Сьогодні Валєра Пасинков продовжує працювати. Тільки вже на винос, в квартирі не наливає. Особисто мені пояснив, що можливо і припинить торгувати , але не більше як на два тижні. Круто!

Натомість, я отримав дзвінок із Костопільського райвідділку поліції, мене повідомили, що зі мною хочуть зустрітись, аби я дав пояснення. Даю - самогонний притон у центрі міста працює далі. На фото Валєра Пасинков

В поліції нам повідомили, що на чоловіка винесли постанову за незаконне виготовлення самогону, говорить пресофіцерка ГУНП Рівненщини Марія Юстицька: 

Ця подія зареєстрована у поліції відомості внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події на чоловіка винесено Постанову за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень