Податківців Рівненщини перейменували та реорганізували

Зміни торкнулися головним чином ДПІ у районах області

Кабінет Міністрів перейменував 27 територіальних управлінь Державної фіскальної служби, а замість 150 теруправлінь працюватиме 89. Про цей йдеться у відповідній постанові Кабінету мінітрів N892 від 4 листопада.

Торкнулися такі зміни й Рівненщини. Відтепер Державна податкова інспекція у Рівненському районі буде називатися Рівненська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС, яку, крім того, ще й реорганізували. Тепер до її скалу входить ще Здолбунівська, Гощанська та Костопільська об’єднані державні податкові інспекції. До Дубенської об’єднаної ДПІ тепер долучилася і Млиніська ДПІ. Відповідно до постанови, до Сарненської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС входить Кузнецьвська та Дубровицька об’єднані ДПІ.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Фіскальна служба має намір скоротити штат на 30% до кінця 2015 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень