Подарунки, міліціонери-пенсіонери і акт вандалізму: Рівненська облрада розпочала роботу

Традиційно депутати не можуть відразу приступити до розгляду питань порядку денного

Спочатку депутати на сесії вшанували хвилиною мовчання загиблих бійців АТО на Світлодарській дузі. Потім депутата голови фракції Укроп Діану Гордійчук привітали з нагоди Дня самоврядування, вручивши квіти і подарунок.

Пысля цього депутат обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Свисталюк офіційно звернувся до правоохоронних органів з вимогою відкрити кримінальне провадження у зв'язку з пошкодженням дошки провіднику ОУН Володимиру Робітницькому. Ця дошка розташована у селі Оржів Рівненського району. І про її пошкодження вандалами повідомляли вчора. 

Прийшли на засідання і місцеві екс-міліціонери. Просять звернутися до Президента України, Прем'єр-міністра і Верховної Ради з приводу перерахунку їм пенсій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень