Поблизу Рівного задушили жінку (ФОТО)

Через те, що вона зробила зауваження

Як повідомляють з поліції Рівненської області, вчора, 3-го червня, у Квасилові чоловік задушив пенсіонерку. Потім сам пішов до поліції та зізнався у скоєному.

Близько 18-ої години 76-річна мешканка Квасилова поверталася додому з городу узбіччям автодороги «Київ-Чоп». Неподалік селища у кущах помітила чоловіка, який нюхав клей. Жінка зробила йому зауваження. Перебуваючи під дією отруйних речовин, чоловік повалив жінку на землю та задушив, потім зірвав з неї золоті сережки.

Поліцейські Рівненського відділу поліції, куди прийшов здаватися зловмисник, з’ясували, що він – 33-річний  уродженець Запорізької області, який нині мешкає у селі Білашів Здолбунівського району.

Слідчо-оперативній групі чоловік показав місце злочину. Йому вже повідомили про підозру, слідчі готують клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Під час поверхневого огляду у кишені штанів поліцейські виявили крадені сережки. Відповідно до медичного освідування зловмисник, окрім наркотичного, перебував ще й і в алкогольному сп’янінні.

Як пояснив він правоохоронцям, вже три роки як перестав бути токсикоманом. Однак чергова сварка у сім’ї підштовхнула на старі подвиги.

Тепер за вчинене чоловіку загрожує до 15 років за ґратами.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень