Поблизу Рівного сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Внаслідок зіткнення легковика з фурою загинув водій «Mazda-3»


[media=70601]

На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Рівного близько 22 години  27 вересня зіткнулися «Mazda-3» та «МАЗ».

Слідчі встановили, що 33-річний здолбунівчанин, водій автомобіля «Mazda-3», рухаючись зі сторони Дубно в напрямку Здолбунова, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «МАЗ». За кермом вантажівки, яка належить одній із аграрних фірм, перебував 50-річний мешканець села Яловичі Млинівського району.

[media=70602]

У результаті зіткнення легковик відкинуло на узбіччя, а «МАЗ» з’їхав у кювет. Водій «Mazda-3» загинув на місці події, кермувальник вантажівки отримав забої обличчя. Усі транспортні засоби доставили на спецмайданчик міста Рівне.

[media=70603]

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень