Побачення – Овнам, плутанина на роботі – Терезам: гороскоп на 6 жовтня

А Левів чекає нелегка розмова з коханими

ОВНИ

Не плануйте нічого на вечір, адже вам можуть запропонувати щось дуже цікаве. Чи покликати на побачення. Словом, вечір вам сподобається.

ТЕЛЬЦІ

У вас є реальний шанс зібрати біля себе чимало однодумців і розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї та оптимізм.

БЛИЗНЯТА

Ви сперечатиметеся з усіма та з будь-якого приводу. Навіть через банальні речі ви будете буквально заводитись і доводити свою правоту, вишукуючи істину. 

РАКИ

На вас чекає багато новин, цікавих подій і навіть відкриттів. День підходить для навчання, тому якщо на горизонті є цікавий та корисний семінар або якісь курси, не пропустіть!

ЛЕВИ

Зорі прогнозують нелегке обговорення фінансових питань зі своєю другою половинкою. Саме тут ваші погляди розійдуться і кожен вирішить довести, що має рацію. 

ДІВИ

Ви можете щось собі нафантазувати і повірите в це. Не дивуйтеся потім, коли прийде розчарування. Втім, якщо ви ділитиметеся своїми думками з близькими, то цього можна буде уникнути.

ТЕРЕЗИ

На роботі вас чекає плутанина. Багато галасу, багато негативних емоцій. Проте, ви ніяк не зможете це змінити – цей робочий день просто потрібно пережити.

СКОРПІОНИ

Не потрібно у всьому шукати знаки чи таємний зміст. І навіть якщо ви спочатку повернулися додому за ключами від автомобіля, потім - за телефоном і ще раз за документами, це свідчить швидше про вашу неуважність, а не про те, що доля посилає вам знак.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви всюди знайдете недоліки й роздаватимете багато цінних порад. Збавте оберти, бо люди розбігатимуться від вас.

КОЗОРОГИ

Забудьте про «не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні» - зараз це не спрацює. Краще відкласти й доробити завтра вранці з ясною головою, ніж мучитися сьогодні, коли замість десяти хвилин ви витратите на найпростішу справу годину, а втомитеся так, ніби вагони вантажили.

ВОДОЛІЇ

Ніщо так не обеззброїть вашого співрозмовника, який прагне посперечатися, як те, що ви визнаєте свою неправоту. Скористайтеся цим ходом.

РИБИ

Ви відкриєте в собі можливості, про які навіть не підозрювали. Можливі приємні та корисні знайомства, які відкриють ваше друге дихання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень