На прохання прибрати збитого собаку рівнянин почав стріляти з травматичного пістолета

Свідками наїзду стали нетверезі місцеві мешканці

У Рівному чоловік збив собаку, а коли місцеві мешканці попросили прибрати мертву тварину з дороги, той почав стріляти з травматичної зброї. Інцидент стався напередодні близько шостої вечора на перехресті вулиць Дворецької та Межової. Там житель Рівного на автомобілі марки "Mitsubishi" збив дворову собаку та вийшов із салону авто, щоб забрати номерний знак, який відлетів унаслідок зіткнення.

Свідками події стали нетверезі місцеві мешканці, що були поблизу. Через збиту собаку між одним з них та водієм виник конфлікт. Розповідає прес-секретар патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко:

Громадянин 1985 року народження зі спецпристрою для відстрілу гумовоми кулями "Форт-12" здійснив дев'ять пострілів: один - в небо, чотири - в асфальт і чотири - в область ніг. Одна куля влучила в ногу жителя міста Рівного. Зі слів очевидців, вони просили чоловіка забрати собаку, аби закопати тощо. 

Той у відповідь вихопив травматичний пістолет і відкрив вогонь чоловіку, після чого втік з міця події. Товариші потерпілого викликали швидку. 32-річного постраждалого доправили в центральну міську лікарню, а його 31-річного опонента через півгодини відшукали працівники патрульної поліції та запросили до відділку.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень