У Рівному відкрили виставку, присвячену вбитому лікарю

У рівненському кінопалаці «Україна» відбулася презентація виставки світлин «Зелено-блакитна Хорватія», яка була присвячена пам’яті рівненського лікаря Андрія Лимича.

На урочисте відкриття завітав Повноважний Посол  Республіки Хорватія в Україні Томіслав Відошевіч, керівники області і міста та родина Лимичів.

Розповідає Томіслав Відошевіч:

Насолоджуйтесь, будь ласка, цими фотографіями Марка Врдоляка, для якого й справді є честю виставлятися в цьому місті, де настільки шанується фотографія. Це - художня фотографія, ми не винні, що Хорватія виглядає саме так, але дуже раді з того, що багато українських громадян приїжджає до нашої країни.

Нагадаємо, що Андрій Лимич – лікар-рефлексотерапевт, займався нетрадиційною медициною. Окрім того, він відомий ще й тим, що багато  років досліджував історію свого роду. А в 2000 році зібрав у Рівному родичів з усього світу, яких об’єднав в організацію «Фонд роду Лимич». У липні цього року Андрія Лимича вбив пацієнт у власному кабінеті.

Наостанок Томіслав Відошевіч запросив усіх бажаючих відвідати Хорватію, а також виставку, яка  у кінопалаці «Україна» діятиме до 28 жовтня.

Роман БЕРЕСТОК

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень