«Плем’я» - кращий фільм року

Стрічка очолила рейтинг видання The Hollywood Reporter

Фільм «Плем’я» українського режисера Мирослава Слабошпицького очолив ТОП-10  найкращих картин 2015 року за версією The Hollywood Reporter - впливового американського видання про кіноіндустрію.

Головний кінокритик видання Тодд Маккарті називає «Плем’я» найскладнішим фільмом року, «безсловесною драмою і приголомшливим дослідженням деградації суспільства», і радить всім запам’ятати ім’я Мирослава Слабошпицького, «навіть якщо ви не можете вимовити його».

Цікаво, що у рейтингу Тодда Маккарті «Плем’я» випередило такі фільми як «Бруклін», «Син Сола», «Той, що вижив», «Шалений Макс: Дорога люті» та ін.

«Плем’я» - перший повнометражний фільм Слабошпицького. Торік на Канському кінофестивалі стрічка здобула відразу три нагороди, в тому числі й Гран-прі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень