Грибок, бруд, з люка крапає: реакція рівнян на бажання маршрутників возити по 4 гривні

На завтрашньому засіданні міськвиконкому Рівного будуть вирішувати, чи підвищувати плату за проїзд у міських маршрутках з 3 до 4 гривень

А перед цим влада Рівного обстежувала пасажиропотоки у маршрутках і виявила брехню деяких перевізників у вказаній у розрахунках кількості пасажирів, яку вони перевозять. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Брехали, бо хотіли возити за 6 гривень: у Рівному завершили перевірку маршрутників

Як на це відреагували у соцмережі Фейсбук мешканці Рівного? Ось деякі з найцікавіших коментарів:

Борис Гайовий Я не розумію: у всіх країнах влада, в першу чергу, виступає на боці споживачів, а у нас - навпаки. Так, як з блокадою: уряд горло зірвав, а Ахметова ніхто й не чув.

Борис ГайовийБорис Гайовий Тому кінця цьому не буде як і обгрунтування справжнього не існує. А в 2007 році прибуток з однієї маршрутки був 12-15 тис. Це зі слів власника.

Микола КовалецьМикола Ковалець Зима закінчилася.Переходьте на велики, дешево і корисно.

Dmitry Kuzmenko Реально собственник имеет с одной маршрутки от 1 500 до 2 500 $ в месяц.
То, что указывает перевозчик, 240 пассажиров/день - полный бред.

Маршрутка в день делает минимум 10 рейсов.
240:10=24 пассажира за рейс,
при количестве сидячих мест в маршрутке от 15 до 21.
Если бы маршрутка возила 240 пассажиров/день, стоя никто бы не ездил.

Ira Mazur "Сьогодні автобус коштує 1,5-2,2 мільйона гривень"- а ми що їздимо в нових автобусах? Інколи на сидіння не хочеться сідати, а внизу вікон живе бридкий грибок! Коли в дощ з люка крапає тобі на голову, а вуха закладає від писку колодок, то платити за таке 4 гривні - забагато. 
Чистоту і технічний стан автобусів ще треба перевірити! 
Якщо вартість і піднімати, то тільки в нових машинах - це стане мотивацією для перевізників обновити автобусний парк!

Sweetsweet PresentSweetsweet Present Абсолютно підтримую Ірину. Недавно їхала у маршрутці такій брудній, що від пилу дихати було неможливо. Маршрутки скриплять, риплять та розсипаються. Хамуваті водії, які рушають з місця, як з переляку, що пасажири не завжди встигають за поручень схопитись. Я часто заходжу з малою дитиною на руках, часом навіть по сходинках не встигаю піднятись, як двері зачиняються і маршрутка рушає з місця. А що вже про пенсіонерів говорити. Говорять лише про те, що потрібно ціну проїзду збільшити. А чому б не обговорити питання чистоти та безпеки перевезення пасажирів?...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень