Пластичні хірурги назвали «найбажаніші» зіркові обличчя

Меган Фокс

Пластичні хірурги вже звикли до того, що їх пацієнти постійно просять зробити обличчя «як у знаменитості». Якщо раніше безумовним фаворитом вважалася Анджеліна Джолі, то тепер жінки все частіше просять зробити їх схожими на актрису Меган Фокс.

Лондонський центр Центру естетичної і пластичної хірургії доктора Джуліана де Сільви провів дослідження, щоб виявити, які обличчя пацієнти хірургів вважають найбільш привабливими, а які - ні. Найбажанішою формою обличчя, на думку опитаних жінок, є форма обличчя Меган Фокс. А ось дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон опинилася у списку власниць найменш привабливих типів облич. Глава центру каже, що форма алмаза подобається дівчатам, бо вважається ідеальною, і у Меган Фокс саме така форма.

Друга у списку – Ріанна з овальною формою, а третя по бажаності форма обличчя  – серцеподібна, як у актрис Скарлетт Йоганссон і Різ Візерспун.

Девід Бекхем

Чоловіки ж просять зробити квадратну форму обличчя, як у Девіда Бекхема і Давида Ганді (модель) – саме їх назвали найпривабливішими чоловіками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень