Планують одночасно піти у наступ з Півночі і Сходу України – прогноз розвідки

Проте їх чекає провал

У 2023 році росіяни продовжать вести наступальні операції в Україні. Зокрема, вони можуть одночасно піти в наступ з Півночі або Сходу. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Черняк.

- За оцінками воєнної розвідки України, росіяни наступного року й надалі будуть намагатися продовжувати ведення наступальних дій. На жодному з напрямків їм не вдалося досягнути своєї мети.

 

Вони розуміють, що програють, але завершення війни не планують, – каже Андрій Черняк.

Попри те, що б собі не планували росіяни, наразі у Білорусі немає необхідних засобів для нового наступу. Але наші військові готові до будь-яких дій ворога.

Експерт зауважує, що росіяни намагатимуться втримати сухопутний коридор до незаконно анексованого Кримського півострова та захопити усю Донецьку область. Проте їх чекає провал:

За оцінками військової розвідки України, за наступні 4-5 місяців російська армія може втратити ще до 70 тисяч людей. І до таких втрат керівництво росії готове, – розповів Черняк.

Джерело: fakty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень