«Північний» без гарячої води. Коли відновлять постачання

Сьогодні о 6.00 було припинено подачу газу на ТЕЦ на Князя Володимира, що обслуговує мікрорайон «Північний» та частину центру

Як пояснили у диспетчерській «Рівнетеплоенерго», це пов‘язано з припиненням подачі газу на цю котельню Рівнегазом.

І коли ситуація зміниться - в аварійній службі не знали.

Радіо Трек за коментарем звернулося до керівника теплопостачального підприємства. Степан Коропецький підтвердив припинення подачі газу через відсутність «номінації» - так в нормативних документах називається те, про що ми звикли говорити як про ліміти газу.

Чому це сталося - комунальнику невідомо.

Керівник Рівнетеплоенерго сподівається, що питання буде вирішене вже сьогодні у другій половині дня під час селекторної наради з Міністром регіонального розвитку.

 

Припинив (Рівнегаз - прим.ред) подачу газу, бо немає номінації, чомусь не дають. Зараз буде селектор, о 14.00, я думаю, що питання вирішиться. А поки що за цей період ми переключаємо, бо під ТЕЦ давали гарячу воду, переключаємо на опалення, щоб бути готовим подавати і гарячу воду, і опалення. Ми використаємо цей період для переключення.

Отож, тепловики використають відсутність гарячої води для підготовки систем до підключення опалення. Що ж до відновлення гарячого водопостачання, сподіваймося, що вже незабаром воно буде відновленим. Стежте за повідомленнями від Радіо Трек.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень