Експериментальні півмільярда – на дороги Рівненщини: що ремонтуватимуть (ФОТО)

Гроші надійшли в рамках державного експерименту

Майже півмільярда гривень отримала Рівненщина від перевиконання надходжень митниці на ремонт і будівництво доріг у рамках державного експерименту.

Із цієї суми, швидше за все, лише половину вдасться використати на роботи у цьому році, - повідомили в обласній Службі автомобільних доріг.

Прес-секретар Служби Микола Прокопчук каже, що все залежатиме від погодних умов.

Нині працівники «Рівнеавтошляхбуд» проводять фрезерування пошкодженого асфальту від житинcького кiльця у нaпрямку Сaрн на дорозі Р-05 Гoродище-Рiвне-Стaрокостянтинів.

Поточний середній ремонт планують провести на 8-ми кілометрах дороги.

Решту траси оновлять за кошти з державного бюджету. Після робіт на цій дорозі шляховики планують розпочати ремонт на дорозі до Острога, розповідає Микола Прокопчук:

- Взагалі-то в нас митних коштів виділили 425 мільйонів, 200 мільйонів плануємо використати в цьому році. Зараз робимо цю дорогу на Сарни, якщо бути точним - там 8,7 км цієї дороги планується зробити за «митні» кошти. Далі робитимуть ремонт за кошти з держбюджету.

Після цього плануємо на Острог дорогу, також за «митні» кошти. Якщо встигнемо – цього року. Все залежатиме від погодних умов, ви самі бачите яке літо.  

Крім того, на автодорозі Дубно-Тараканів-Великі Загорці шляховики проводять влаштування асфальтобетонного покриття на тротуарах, - йдеться на сайті Служби автомобільних доріг.

Микола Прокопчук додав, що невикористані гроші від митниці цього року – можна освоїти наступного.

І нагадав, що 2017-18 рік Укравтодор оголосив роком будівництва українських доріг.

Тож водіїв закликають бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень