Піт-стоп для журналіста – Рівненська «Венеція» (10 ФОТО)

Журналісти – люди, і мають підзаправлятися. Хоча би час від часу доводиться і поїсти.

Виникла ідея почати розповідати читачам про різні місця Рівного (злачні, пристойні, дорогі, дешеві, пафосні і не дуже), де можна попоїсти і таким чином «підзаправитися» охочому до роботи журналісту.

Кілька днів тому доля завела у місце, про яке, можливо, хтось чув, а багато хто почує вперше. Один із закладів над Устею, до яких часто ставляться упереджено і віри не ймуть, що там може бути гарно.

Так, пані та панове, я вечеряв у «Венеції». 

Це заклад  на мосту через Устю, і хоч назва та місце розташування «Венеції» навівають щось романтичне, проте сам заклад виглядає досить просто і я би навіть сказав … скромно.

До того ж, Устя , на жаль, – не Адріатичне море (те, на що перетворюється центральна водойма Рівного, важко описати ліричними словами, і давно вже викликає бажання кричати «Ґевулт!»).

Хоч не все так і погано у нашій «Венеції». Сюди ходять люди різного віку, є тут що поїсти і випити, до того ж за низькими цінами.

Як би там не було, представляю вам «Венецію» зсередини.

В меню закладу чималий перелік алкогольних напоїв багатьох країн і на будь-який смак. Ціни в порівнянні зі звичними закладами – дешеві, наприклад, келих коньяку коштує 15 гривень за 50 грамів.

Всередині – загальний зал, що схожий на студентську їдальню, та приватні кімнати для компаній, які зачиняються шторкою, тож можна не відволікатись на те, що відбувається в закладі, проводячи час з друзями.

Замовив «Печеню по-українськи в горщику», 300 грамів за 35 гривень. Недорого і звучить смачно.

Відзначимо, що замовлення принесли через 20 хвилин, і взагалі сервіс та обслуговування закладу виявилися на рівні: столи чисті, на скатертині – ані плямки. 

Виглядає печеня ось так, а на смак така, що, навіть зараз, коли пишу цю статтю, пускаю слинки. 

Вона смачна! І це те, чого насправді не очікуєш від подібного місця. Однак, страва хоч і непогана, та не дуже корисна. Тут свинина, картопля, для швидкості приготування спочатку обсмажена у фритюрі, квасоля і такий супчик.

Жирна, ситна і дуже смачна страва, хороша для «підзарядки», та не рекомендую її їсти надто часто.

Також відзначу, що жіночка (вона тут і за бармена, і офіціанта), яка приймала у нас замовлення, була привітною з усіма клієнтами, справжня господиня, що створює затишок.

Тож, любі друзі, якщо виникне потреба, можете заходити на піт-стоп і сюди, до «Венеції» над Устею, але бережіть своє здоров’я та не вживайте надмірно алкоголю та надто жирних страв часто.

Тим паче у піст.

Усім смачного настрою!

 

Автор:  В. Восьмечудо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень