Після вбивства пішов грати в автомати

Стали відомі подробиці вбивства лікаря, що нещодавно набуло резонансу в Рівному

Вбивство лікаря, що сколихнуло місто минулої суботи, вже розкрите. Вбивцею є 44-річний громадянин Росії Микола. Затримали його в селі Озерці Березнівського району. Підозрюваний проживав з матір’ю та братом-інвалідом. Над цією справою працювали й обласні, і міські правоохоронні органи спільно, аби швидше піймати злочинця. Далі розповідає начальник кримінальної поліції області Сергій Волков:

Проводячи перевірку, люди з карного розшуку та обласного апарату фактично не спали, три доби цих. Спали по 2-3 години. Вже в обідню пору ми вирахували, хто це зробив, і хто це може бути.

Підозрюваний був великим прихильником гральних автоматів. Як відзначають правоохоронці, напередодні вбивства чоловік позичив тисячу доларів, які відразу ж потратив на улюблену розвагу.

Основним мотивом, за яким було здійснене вбивство, була крадіжка грошей. Підозрюваний викрав у вбитого близько 48 тисяч гривень, які лікар виручив за прийомний день. Як відзначають слідчі, чоловік вирахував, що лікар, у якого чоловік лікувався від алкоголізму, отримує великі гроші, бо сам за прийом заплатив 3150 гривень.

Слідчі пояснюють, що навіть після вбивства чоловік пішов програвати отримані гроші в гральних автоматах. Місце, в якому здійснюється незаконна діяльність грального бізнесу, нині відоме правоохоронцям та вже перебуває під наглядом поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень