Після погроз добровольців керівництво Рівненщини все ж надасть їм статус учасників АТО?

Члени «Добровольчої ініціативи Яроша» казали, що в іншому випадку припинять роботу депутатів

Сьогодні у Рівненській облдержадміністрації відбудеться засідання Комісії воїнів-добровольців ветеранами війни.

Склад комісії затвердили спільним розпорядженням голів Рівненської ОДА та облради. До її складу увійшли представники облдержадміністрації, облради, обласні депутати, військкомату, правоохоронних органів, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО та громадських організацій.

Нагадаю, що поштовхом до створення комісії став ультиматум керівника «Добровольчої ініціативи Яроша на Рівненщині» Романа Коваля.

Він разом із кількома десятками своїх побратимів прийшов на сесію Облради минулого тижня та заявив, що разом із іншими добровольцями зупинить роботу керівництва області, якщо протягом кількох днів процес надання статусу не зрушить з місця.

Виявилось, що жовтневе розпорядження надіслали в управління юстиції для реєстрації лише в травні 2017-го року. У юстиції кажуть, що його видали з порушенням чинного законодавства, тож нормативний акт без помилок потрапив на реєстрацію лише наприкінці серпня. Тож станом на 6 вересня не всі члени комісії погодили нормативний акт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень