Після ДТП погладшала на 15 кг і пішла зі сцени: популярна співачка розповіла, чому насправді покинула шоу-бізнес

Після аварії вона 2 місяці пролежала у лікарні

Популярна співачка МакЅим вперше детально розповіла про наслідки аварії, в яку потрапила минулого року. З тим, що їй довелося пережити, вона поділилася в ефірі одного з каналів, повідомляє УНІАН. 

Я потрапила в досить серйозну аварію, пролежала в лікарні два місяці. Спочатку за кордоном, потім вже в Росії. Мені довгий час не можна було ні ворушитися, ні вставати. Я вставала тільки з підтримкою... Я тоді погладшала дуже сильно, аж на 15 кг, тому що не можна було рухатися, – зазначила співачка.

За її словами, вона не отримала переломів при ДТП, проте у неї «були дуже серйозні пошкодження».

Потім були ускладнення з судинами головного мозку, моторошні головні болі, які не можна було стерпіти. Я просто лежала і розуміла, що мені потрібно виходити на сцену, а я не могла встати. Довелося оголосити про те, що я залишаю сцену, – додала МакЅим.

При цьому вона також додала, що її рішення покинути сцену було пов'язане не лише з травмами, але і з іншими подіями в житті.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень