На Басовому Куті буде пішохідний тунель. Хомко домовився

Проте термінів поки ніяких немає

У Рівному може з’явитися пішохідний тунель під залізничними коліями. Йдеться про підземний перехід у мікрорайоні Басів Кут, який має з’єднати вулиці Дворецьку та Малорівненську.

Із таким проханням мешканці Басового Кута ще в грудні зверталися до депутатів міської ради. Чекають на це тамтешні жителі роками, особливо гостро це питання постало з відкриттям нової 14 школи, бо  школярі ходять до навчального закладу просто через колії.

Міський голова Володимир Хомко каже, що з цього приводу має домовленість з керівництвом Львівської залізниці.

Ось що він говорить:

Пішов на підвищення наш керівник з Рівного начальником Львівської залізниці. То перед відходом його в нас дуже добрі стосунки були.

 

Ми домовились дві речі: він допоможе відремонтувати залізничний вокзал, бо всі вокзали відремонтували окрім нашого, за власні кошти. І прийме співучасть в будівництві цього переходу.

Конкретних термінів міський голова поки не називає, але зазначає, що кошти на проектну документацію з міського бюджету уже передбачені і до кінця цього року він буде готовий.

Проте зробити цей перехід буде доволі складно, можливо навіть доведеться зупиняти потяги. Орієнтована вартість такого будівництва, за словами Володимира Хомка, може сягати 10-15 млн гривень.

Раніше на цю тему ми писали тут

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень