Пінк покидає Америку

Співачка з родиною переїжджають на інший континент

Співачка Пінк вирішила змінити місце проживання і переїхати разом з усією своєю родиною в Австралію. Повідомляється, що зірка вже звернулася до ріелторів, щоб ті підшукали їм відповідне житло.

Зелений континент є батьківщиною відомих акторів Х'ю Джекмана, Кейт Бланшетт, Кріса і Ліама Хемсвортів, Рассела Кроу, Ніколь Кідман, Марго Роббі та ін. Деякі з них авторитетно заявляють, що Австралія - ​​найкраща країна для того, щоб ростити там своїх дітей. Ось і Пінк думає так само. Співачка шукає будинок в штаті Вікторія, в районі Пенінсула, де вже розташовані будинки багатих і знаменитих людей. Територія ретельно охороняється, тому проблем з приватним життям у мешканців немає. Нещодавно там купила будинок і відома американська телеведуча Еллен Дедженерес.

Що саме підштовхнуло Пінк до рішення змінити країну проживання - незрозуміло: можливо, недавня поява в родині співачки другої дитини, а можливо, той факт, що Пінк вкрай незадоволена новим президентом США і неодноразово негативно відгукувалася про нього і його політику в своєму Twitter. Свого часу багато знаменитостей заявляли, що покинуть США, якщо президентом стане Дональд Трамп. Втім, поки що ніхто не втілив у життя подібних погроз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень