«Пилятимуть» чоловіків щодня: жінки з цими іменами мають нестерпний характер

Власницям цих імен неможливо догодити

Юлія

Дівчині на ім'я Юлія властива надмірна емоційність, що призводить до частих коливань настрою. Якщо володарка імені засмучена чимось, то жодні подарунки та прояви уваги з боку партнера не здатні розвеселити її, а можуть, навпаки, ще більше засмутити.

Світлана

Носії цього імені мають здатність маніпулювати емоціями своїх партнерів і використовують це для досягнення своїх цілей. Вони можуть використовувати різні методи, такі як образа, плач, ігнорування чи часті скандали. Як тільки вони отримують бажане, вони стають добрими та милими.

Олена

Олена завжди й на все має свою думку, яку вимагає шанувати та брати до уваги. Через це вона може бути досить наполегливою щодо свого партнера, наприклад, вимагати, щоб він одягався так, як подобається їй і ставився до неї як до принцеси.

Завжди все контролюють: жінки з цими іменами марять владою та порядком

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень