Підземний хід біля Бібліотеки у Рівному та «Аномальний об’єкт» на глибині 2м (ФОТО)

Біля «Авангарду»

Стали відомі результати георадарних досліджень, проведених кілька днів тому у Рівному групою спеціалістів за участю наших місцевих пошуковців.

Сьогодні Тарас Максименконачальник управління культури міста, повідомив:

Рівне таки історично-містичне місто.

 

Такого висновку можна дійти після отриманих георадарних досліджень. Отже, найаномальніші з віднайдених об'єктів за результатами досліджень:


1. Поблизу стадіону "Авангард" аномальний об'єкт на глибині 2 метри і протяжністю до 50 метрів і це після геологічних досліджень згідно з якими радянські земельщики зняли пагорб висотою у 6 метрів на тій місцевості (об'єкт 1).


2. Підземний хід поблизу обласної бібліотеки на глибині до двох метрів - найчіткіше ідентифікований як такий (є верх склепіння та підлога). (об'єкт 13).

3. Залишки порохового складу за барельєфом Шевченка в парку таки знайшли (об'єкт 21).


Дякую усім за небайдужість! Особлива подяка Эдуард Палецкий, Юрий Дейнега, Dmytro Maslov, Василий Гудзий, Володимир Стратонов, Галина Данильчук, Ігор Солоненко, Костянтин Себало, Тарас Лагнюк, Евгений Старжинский, Alex Alexeev, Александр Харват, Ніна Дем'яненко, Віктор Булига, об'єднання "Родовід" та усім небайдужим до історії міста рівнянам.

 

Разом до історичних коренів Рівного!

Цей допис одразу почав набирати уподобання та поширення.

Коментатори кажуть:

Володимир Стратонов Беззаперечно добра справа. Повага Єдуард Палецький Василий Гудзий тарас максименко та іншим

 

Валентина Петрівна Ярощук Тепер усі працюючі у бібліотеці точно діти підземелля.

 

Євгеній Старжинський Ще раз особисто подякую усім хто був присутній і допомагав у цьому. Особиста подяка Тарасу Максименку за організацію та можливість побачити рівнянам та гостям міста, що наше місто приховує в собі чималу історію, яка вже роками проситься на поверхню вдихнути свіжий ковток повітря.

 

Не зупиняємось! Рухаємось далі...

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень