Підвищення плати за проїзд у маршрутках: як зреагували мешканці Рівного

Сьогодні міськвиконком Рівного підвищив плату за проїзд у міських маршрутках з 3 до 4 гривень

Таку плату почнуть брати з 23 березня. 

Як відреагували на цю новину мешканці Рівного? Сайт Радіо Трек зібрав найцікавіші коментарі користувачів соцмережі Фейсбук:

Tanya ZakordonetsНу підняли вартість проїзду у маршрутках до 4 грн. Добре. Але чого не зобов'язали перевізників підняти якість послуг? Ну бляха, ціна має відповідати якості, тоді можна платити. А то перевізники тіки права качають. А консервні банки свої поремонтувати не судьба? Або принаймні помити і почистити всередині? А водіїв культури спілкування навчити? Принаймні, щоб не фиркали до пільговиків. 
От за шо 4 грн платити? Яку додаткову якість мені запропонує перевізник за додоткову гривню?

Олександр Петровський Дуже прогнозоване рішення захистити доходи перевізників, а не інтереси рівнян. І це зрозуміло, бо перевізники щедріші для чинуш, аніж рівняни.Необхідні їм рішення протягуються, попри викриту брехню закладену у фейкові розрахунки « Лобістського управління перевізників » . Правда, цього року у них пройшло не все ідеально і брехню в розрахунках довелось прикривати фейковими дослідженнями пасажиропотоків.

Ruslan Svirskyy Місто невеличке та гарне, тому можна ходити пішки. І око потішити і безкоштовно! ;)

Ruslana Stasyuk Квитки, як і раніше, давати не будуть?

Оксана Самардак Нехай спочатку почнуть їздити нормально і не з'їжджати з маршрутів! Піпєц, блін

Ivan Nakonechnyi поіменне голосування списком є?

Олена Тоюнда Людоньки, то давайте діяти. В чому проблема щодня просити квиточка в маршрутці? Нового, з теперішньою ціною.... Нема квиточка? Подзвонити в міліцію та написати звернення в управління автотранспорту. 
Брудно? Знову написати звернення. Нема по графіку? Написати звернення.Якщо кожен хоч місяць свого часу витатить на це, то буде результат...Але писати реально в управління а не на фб.

Oleksandr Novik Є дуже простий вихід - не їздити, якщо є альтернатива тролейбуса або пройтися. Якби всі організовано проігнорували маршрутки пару тижнів, тоді була би інша розмова. А так побурчать і звикнуть платити.

Sviatoslav Dubov ой та ладно, такий же кіпіш і така ж риторика («ніхто не буде їздити маршрутками за такі гроші») були, коли підняли до 3 грн. Покіпішує народ і заспокоїться, вони це знають. Особливо, коли тролейбуси піднімуть з осені свій проїзд до 3 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень