Підробіток на свята в Україні: де платять найбільше

У яких сферах потрібні додаткові працівники без особливого досвіду

В Україні значно зросла кількість пропозицій підробітку на новорічні свята. Нині роботодавці пропонують оплату до 600 грн за день.

Про це у коментарі спеціально для OBOZREVATEL повідомила керівниця напряму з роботи з партнерами Jooble Олена Кірільєвніна.

За її словами, спостерігається значна кількість пропозицій для аніматорів (усіляких героїв мультфільмів, святого Миколая, Діда Мороза, Снігуроньки і т.д.), кухарів на вуличні ярмарки (зокрема, кухарів на виготовлення млинців), складальників новорічних коробок і продавців на святкові ярмарки.

Роботодавці називають у середньому такі зарплати:

  • Аніматор – 400 грн за день
  • Кухар на млинці – 480 грн за день
  • Складальник новорічних коробок – 600 грн за день
  • Продавець на новорічний ярмарок – 500 грн за день

 

Поки що найбільша кількість таких вакансій з’являється у великих містах – Києві, Одесі та Харкові.

Попри епідеміологічну ситуацію, людям хочеться свята, тому попит на тимчасовий персонал на час свят все одно зростатиме, але, думаю, він у будь-якому разі буде меншим за торішній. Найімовірніше, це будуть вакансії, пов'язані з продажами, маркетингом, івент-менеджментом, поліграфічними послугами і проведенням культурних заходів, – каже Олена Кірільєвніна.

Крім того, чимало пропозицій у різних містах постійно з’являється і для промоутерів, адже новорічні свята – це особливий час і для великих торгових мереж.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень