Підпалювача авто біля парку Молоді спіймав ветеран-оперативник (ФОТО)

Наразі чоловік сидить в поліцейському УАЗі

У Рівному спіймали зловмисника, який близько двох годин тому підпалив авто. Чоловіка, причетного до підпалу, затримав небайдужий перехожий, яким виявився ветеран органів внутрішніх справ Сергій Фічук.



За попередньою інформацією, чоловік кинув легкозаймисту суміш у лобове скло автомобіля «Renault Scenic». Після того, як авто спалахнуло, зловмисник почав тікати.



У цей момент повз місця події проїжджав колишній працівник карного розшуку, ветеран органів внутрішніх справ Сергій Фічук. Він і став свідком того, як чоловік нишпорив поблизу автівки. Після того, як авто зайнялося, він, не зволікаючи, кинувся затримувати зловмисника.

Ним виявився 34-річний житель Сарн. Чоловік заперечує свою причетність до злочину.

Чоловіка звати Василь. Причину злочину поліцейські наразі встановлюють. 

До слова, рятувальники вже загасили вогонь. Легковик зазнав сильних ушкоджень. Власник машини від коментарів утримується. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень