Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки з Херсонщини душив дітей і показував геніталії, – ЗМІ

Нині він перебуває у СІЗО

У зґвалтуванні та вбивстві 7-річної школярки Марії Борисової з Херсонської області підозрюють її сусіда.

Нині 62-річний Микола перебуває в СІЗО і свою провину заперечує. Водночас сусіди підозрюваного розповідають про нього як про жорстоку людину, в якої були проблеми з алкоголем, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на телеканал «Україна 24».

У сюжеті телеканалу йдеться, що після похорону Марійки до підозрюваного прийшли поліцейські.

Вони хотіли ще раз взяти біоматеріал для ДНК-експертизи, оскільки чоловік від самого початку був серед шести підозрюваних в убивстві.

 

Втім, чоловіка застали з порізаними венами, його забрали спершу до лікарні, а за кілька годин оголосили про підозру та відправили до СІЗО на 2 місяці.

Сусіди розповідають, що Микола жив сам, по сусідству з убитою Марійкою, і товаришував з її батьком. Коли чоловік був тверезим, то нікого не зачіпав, а от коли випивав – всі його боялися, оскільки знали, що в Миколи три судимості за хуліганство та побиття людей.

Я його боялася, якщо вип'є. Я навіть не виходила з квартири. Це дуже жорстока людина, тому що були вже побиття людей... І душив, ось дітей душив, показував геніталії свої, – розповідає сусідка Олександра Юнгіна.

Інша сусідка Наталія Глобова розповіла, що саме з її дітей Микола так позбиткувався.

Я написала заяву з приводу того, що душить дітей, показував геніталії. Поліція до мене приїхала, його забрали, але через годину його відпустили. Як нам сказала поліція – ну не було ж тяжких тілесних ушкоджень, – розповіла вона.

У селі стверджують, саме через те, що пив і бив, Миколу покинули дружина та діти.  Втім, вони й подумати не могли, що чоловік ладен на вбивство.

Щоб так по-звірячому зґвалтувати та вбити... Котів вбивав – раз плюнути: бах об підлогу...

 

Ми на нього і не думали в принципі, – зазначила Наталія Глобова.

Хоч підозрюваний перебуває у СІЗО, у селі, де сталася трагедія, не можуть заспокоїтися. Дітей на вулицю батьки вже відпускають, але очей з них не зводять.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень